Közhasznúsági jelentések
 
Keresés KEM Reg. Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Köszöntő

Tisztelt Látogató!


Köszöntjük alapítványunk oldalán!


Szeretnénk, ha rendszeresen felkeresne bennünket. Igyekszünk oldalainkon a legfrissebb információkkal ellátni.

Aktuális híreinket megtekintheti itt.

 

Vigyázat Csalók!

Kedvező hitellehetőség ígéretével próbálnak - a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nevében - több megyében szerződéskötési díjat kicsalni vállalkozóktól.

Ennek kapcsán felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy az MVA mikrohitelét Komárom-Esztergom Megyében kizárólag, a Komárom-Esztergom Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál lehet igényelni!

Kiemelkedő partnerünk a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és hálózata, melynek Alapítványunk is tagja.




tamop214.jpg

További információ: Sándor Kinga (+36 1 883 0827)

Részletes ismertetõ a projektrõl>>>
Képzések>>
Szándéknyilatkozat>>



 
Partnerséget építünk!
Magyar-Szlovák Határmenti Turisztikai desztináció

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hat magyarországi és három szlovákiai partner részvételével Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program által támogatott projekt keretében valósítja meg a HUSK/0801/1.3.3/0040 azonosítószámú, "Integrált turizmusfejlesztés a szlovák-magyar határrégióban" című szakmai programot.
A projekt 2009. október 1. és 2010. december 31. között zajlik.

  • A projekt célja a magyar-szlovák határszakasz turisztikai desztinációs menedzsment rendszer kialakításának előkészítése.
  • "INTEGRÁLT TURIZMUSFEJLESZTÉSÉRT" névvel egyesületi formában működő TDM szervezet jön létre
  • Információs pontok létesülnek, segítve mind az érdeklődő túristák, látogatók orientálását, mind az idegenforgalomban érintett és a TDM szervezethez kapcsolódni kívánó vállalkozások, szereplők tájékoztatási tevékenységét.
  • Közös szlovák-magyar nyelvű weboldal jön létre egységes arculattal, szerkezettel, későbbi elektronikus szállásfoglalási rendszer alkalmazhatóságát nyújtva
  • Szintén egységes szerkezetű eseménynaptár, marketingterv, kommunikációs arculati elemek kerülnek kialakításra szlovák, angol és magyar nyelven.
  • Egységes turisztikai kártyarendszer alapjai kerülnek rögzítésre a projektben.

Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program: www.husk-cbc.eu 

a program honlapja, ahol a turisztikai attrakciók regisztrálhatják magukat:

http://www.husk-tour.com



 


KKV tanácsadó partnerünk: http://www.kdsm.hu legfrissebb ajánlata, melyet érdemes megragadni:


  • 1 db Marketing-Audit, ami  max. 2 órás személyes mélyinterjút jelent, a cégéről beszélgetünk egy speciális, kérdőív alapján. A kiértékelést követően néhány oldalas dokumentumot kap, melyben tisztán láthatja cége jelenlegi piaci helyzetét, valamint világos fejlődési-fejlesztési lehetőségeket találhat.

 

  • 6 db ( max. 2 órás) személyes konzultáció, ahol az Auditra támaszkodva közösen jelöljük ki a fejlesztési lehetőségeket, a hozzájuk tartozó eszközöket és módszereket. A 6 alkalom elegendő arra, hogy feltárja a mélyebben fekvő vezetői problémákat, és megoldást nyújt az aktuális üzleti kihívások kezelésére. A folyamat vége általában egy Önnek szóló egyszerűbb marketing terv, vagy tevékenység lista.



Reméljük, oldalainkon  megtalálja az Ön számára fontos információkat, amennyiben további, részletes tájékoztatásra van szüksége, keressen bennünket személyesen vagy  küldjön e-mailt.

  

Dr. Sztruhár Gyula

ügyvezető igazgató

   

 

Köszönjük érdeklődését!