Közhasznúsági jelentések
 
Keresés KEM Reg. Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Köszöntő

Tisztelt Látogató!


Köszöntjük alapítványunk oldalán!


Szeretnénk, ha rendszeresen felkeresne bennünket. Igyekszünk oldalainkon a legfrissebb információkkal ellátni.

Aktuális híreinket megtekintheti itt.

 

Vigyázat Csalók!

Kedvező hitellehetőség ígéretével próbálnak - a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nevében - több megyében szerződéskötési díjat kicsalni vállalkozóktól.

Ennek kapcsán felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy az MVA mikrohitelét Komárom-Esztergom Megyében kizárólag, a Komárom-Esztergom Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál lehet igényelni!

Kiemelkedő partnerünk a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és hálózata, melynek Alapítványunk is tagja.
tamop214.jpg

További információ: Sándor Kinga (+36 1 883 0827)

Részletes ismertetõ a projektrõl>>>
Képzések>>
Szándéknyilatkozat>> 
Partnerséget építünk!
Magyar-Szlovák Határmenti Turisztikai desztináció

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hat magyarországi és három szlovákiai partner részvételével Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program által támogatott projekt keretében valósítja meg a HUSK/0801/1.3.3/0040 azonosítószámú, "Integrált turizmusfejlesztés a szlovák-magyar határrégióban" című szakmai programot.
A projekt 2009. október 1. és 2010. december 31. között zajlik.

  • A projekt célja a magyar-szlovák határszakasz turisztikai desztinációs menedzsment rendszer kialakításának előkészítése.
  • "INTEGRÁLT TURIZMUSFEJLESZTÉSÉRT" névvel egyesületi formában működő TDM szervezet jön létre
  • Információs pontok létesülnek, segítve mind az érdeklődő túristák, látogatók orientálását, mind az idegenforgalomban érintett és a TDM szervezethez kapcsolódni kívánó vállalkozások, szereplők tájékoztatási tevékenységét.
  • Közös szlovák-magyar nyelvű weboldal jön létre egységes arculattal, szerkezettel, későbbi elektronikus szállásfoglalási rendszer alkalmazhatóságát nyújtva
  • Szintén egységes szerkezetű eseménynaptár, marketingterv, kommunikációs arculati elemek kerülnek kialakításra szlovák, angol és magyar nyelven.
  • Egységes turisztikai kártyarendszer alapjai kerülnek rögzítésre a projektben.

Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program: www.husk-cbc.eu 

a program honlapja, ahol a turisztikai attrakciók regisztrálhatják magukat:

http://www.husk-tour.com 


KKV tanácsadó partnerünk: http://www.kdsm.hu legfrissebb ajánlata, melyet érdemes megragadni:


  • 1 db Marketing-Audit, ami  max. 2 órás személyes mélyinterjút jelent, a cégéről beszélgetünk egy speciális, kérdőív alapján. A kiértékelést követően néhány oldalas dokumentumot kap, melyben tisztán láthatja cége jelenlegi piaci helyzetét, valamint világos fejlődési-fejlesztési lehetőségeket találhat.

 

  • 6 db ( max. 2 órás) személyes konzultáció, ahol az Auditra támaszkodva közösen jelöljük ki a fejlesztési lehetőségeket, a hozzájuk tartozó eszközöket és módszereket. A 6 alkalom elegendő arra, hogy feltárja a mélyebben fekvő vezetői problémákat, és megoldást nyújt az aktuális üzleti kihívások kezelésére. A folyamat vége általában egy Önnek szóló egyszerűbb marketing terv, vagy tevékenység lista.Reméljük, oldalainkon  megtalálja az Ön számára fontos információkat, amennyiben további, részletes tájékoztatásra van szüksége, keressen bennünket személyesen vagy  küldjön e-mailt.

  

Dr. Sztruhár Gyula

ügyvezető igazgató

   

 

Köszönjük érdeklődését!