Közhasznúsági jelentések
 
Keresés KEM Reg. Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Hasznos ismeretek Magyarországon vállalkozást indítani szándékozók számára 2010.

husk_cbc_550.jpg

 

A Komárom-Esztergom Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány sikeresen pályázott az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló Magyarország-Szlovákia (HU-SK) Európai Területi Együttmûködési (ETE) Program keretében a szlovákiai Regionalne Poradenské a Informacné Centrum-mal (www.rpickn.sk) a határ mindkét oldalán megvalósuló vállalkozásfejlesztési tevékenységekre.

A program mottója szerint – mely a pályázók meggyõzõdése is – az összefogással, az Európai Unió adta lehetõségek megismerésével, kihasználásával mindenki nyerhet, együtt erõsebbek lehetünk. A  régióban rejlõ lehetõségek megismerésével, kihasználásával térségünk vállalkozói eredményesebben vehetik fel a piaci küzdelmet azokkal a vállalkozásokkal, melyek számára a szabad piaci lehetõségek már sokkal korábban adottak voltak.


A megvalósult tevékenységekkel legfontosabb célkitûzésünk az volt, hogy a magyar-szlovák határ mentén mûködõ kis-és közepes vállalkozások fennmaradásának esélyei nõjenek, partnerséget építve határon átnyúló vállalkozói és beszállítói kapcsolatok jöjjenek létre. A programba bekapcsolódó vállalkozások és érdeklõdõk személyes tapasztalatukon át ismerhették meg az Európai Unió nyújtotta lehetõségeket és kihívásokat.


Kiadványunk célja is az, hogy a magyarországi vállalkozási környezet vázlatos bemutatásával segítséget, eligazodási pontokat nyújtson az érdeklõdõknek vállalkozás indítással, folytatással összefüggõ kérdéseik megválaszolásához.


A kiadvány letölthetõ magyar és szlovák nyelven a Letöltések menüpontban.


A kiadvány nem feltétlenül türközi az Európai Unió hivatalos álláspontját!Kattintson ide...